• 0342 869 03 00

• 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Yüksekokulumuzu Ek Kontenjan ile kazanan öğrenciler kayıt işlemlerini 23-25 Eylül 2019 tarihleri arasında E-devlet üzerinden yapabileceklerdir.
  • Bu nedenle herhangi bir belge istenmemektedir.Devlet üzerinden kayıt yaptıracaklar www.turkiye.gov.tr adresinden kayıtlarını yapabilirler.
  • Herhangi bir nedenden e-devletten kayıt yapamayan öğrenciler; 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında Yüksekokulumuza şahsen başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler. (Vekâlet ve posta ile kayıt yapılmamaktadır.)

• Yüksekokulumuza kaydını tamamlayan öğrenciler ders kayıt formu ile ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Ders kayıt formlarını bölümlerinde belirlenen danışmanları yardımı ile doldurup imzalatacaklardır.
  • İmzadan sonra bir nüshasını Öğrenci İşlerine teslim ederek ders kayıtlarını tamamlayacaklardır. Ders Kayıt Formu için Tıklayınız.
  • Harç yatırması gereken öğrenciler; öğrenci numaraları ile Halk Bankasının herhangi bir şubesi veya atm’sinden öğrenci numarası ile harcını yatırdıktan sonra ders kaydı yapacaktır.
  • Öğrenci numaranızı Öğrenci İşlerinden öğrenebilirsiniz.
  • Ders kaydı yapmayan öğrencilerin derslere girme hakkı yoktur.
  • Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.
  • Üniversitemiz, gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran öğrenciler hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.
  • Yükseköğretim programlarında aynı anda örgün iki ön lisans veya iki lisans programına kayıt yaptırılamayacağına ve eğitime devam edilemeyeceğine ilişkin
  • Yükseköğretim Genel Kurul kararı uyarınca, durumları bu açıklamaya uyan öğrenciler halen kayıtlı oldukları yükseköğretim kurumundan ilişiklerini kesmeden Üniversitemize kayıt yaptıramazlar.

2019-2020 LİSANS/ÖNLİSANS/YÜKSEKLİSANS AKADEMİK TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İSLAHİYE MESLEK YÜKSEKOKULU  İLETİŞİM: 03428690300-8690312